Nu längtar vi ut

Milanos designvecka är över och jag summerar mina intryck, bilder och möten. Så småningom blir det artiklar med mina trendspaningar och intervjuer. Fast först lite personliga intryck.

Hay at Milan designweek at Pelota.

HAY satsade stort och gör det så vart annat år i Milano. Lokalen är en tidigare sporthall La Pelota, som är gigantisk. Här fanns HAY Mini Market, som föddes här i Milano för två år sedan och det nylanserade Wrong.London, som är belysning signerad Sebastian Wrong. Tidigare möbler från Wrong for Hay går in i kollektionerna under HAY.Wrong.London lighting at HAY in Milan

News at Hay in Milan.

Jag älskar hur de jobbar med sina färgkombinationer. Väggfärgen är framtagen i samarbete med Jotun.

News at Hay in Milan design week 2016.

News at Hay in Milan design week 2016.

Mette Hjort Hay at Milan design weekFick ett härligt samtal med Mette Hay, som tillsammans med maken Rolf och ett stort designteam kände sig väldigt nöjda över den stora kollektionen med nyheter som visades. En otroligt stor insats för bara en intensiv veckas utställning. De hade tagit fasta på att de flesta besökarna inte prioriterar att sätta sig ner och oftast inte hinner äta och hade helt enkelt tagit med sig sitt favoritfik från Köpenhamn. En klar succé och säkert många glada och nöjda inköpare. Snacka om att utmana italienarna på sina bästa grenar, kaffe, design och mat! Så där i solens sköna sken kunde man sitta ner och njuta i Pallisade, ritat av Ronan och Erwan Bouroullec, som också hade ritat en helt ny soffa som levereras i platta paket.

PalissadeHär är Palissade i Hays butik på Strøget i Köpenhamn. Lika fin inomhus som ute.

Palisade by Bouroullec brothers in HAY Home, Copenhagen.Palisade by Bouroullec brothers in HAY Home, Copenhagen.Palisade by Bouroullec brothers in HAY Home, Copenhagen.Hay MinimarketI Köpenhamnsbutiken finns ett otroligt stort utbud av småsaker som är som godis i Hays Minimarket som satt trenden för så många företag som numera producerar små accessoarer för hemmet och kontoret.

Hay Minimarket in Copenhagen.Hay Minimarket in Copenhagen.Hay Minimarket in Copenhagen.

Lite nostalgi.

Hay Minimarket in Copenhagen.Och massor med kul leksaker.

Foto: Camilla Julner och pressbilder( nr 2-5) HAY.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *