Om oss

Yrkesbana inom journalistik, information, kommunikation och marknadsföring sedan många år, med inriktning på inredning och design. Jag har ett hjärta som brinner för kultur och möten mellan människor. Mitt intresse för det gestaltade rummet och rumslighet upptäckte jag som 17-åring då jag arbetade som Au Pair i Paris hos en arkitektfamilj. Jag utbildade mig till kostymör och arbetade med scenografi. Jobbade så småningom som kostymör med film- och tv-produktion och under ett par års tid. När mina barn var små startade jag eget och hade många uppdrag i reklambranschen som frilansande projektledare och inspicient. Uppdrag med att arrangera bilder, casting av modeller, att serva fotografer och reklambyråer för reklamproduktioner, var mina tjänster. Jag fick redaktionella uppdrag för inredningsmagasin och kom så småningom att jobba i PR-branschen. I dag arbetar jag med inredningsuppdrag och styling, textproduktion av artiklar och inlägg för tidningar och magasin, digitala och sociala medier med SEO-anpassning. På min sida TEXTPRODUKTION kan du läsa några av mina intervjuer med kända formgivare.

Sedan ett antal år driver jag bloggen julner.se/blogg/. Här kan du läsa om mitt arbete som inredningsjournalist, följa med på mina stylinguppdrag i studion, mässbesök och personliga möten med spännande personer i inredningsbranschen.

Jag har ett stort nätverk inte minst med kollegor som jag samarbetar med i större projekt. Tack vare lång erfarenhet har jag en gedigen kompetens kring kommunikation, varumärken och varumärkesbyggande, som ger mätbara resultat för mina uppdragsgivare.

Vill du veta mera, eller kan jag hjälpa dig och ditt företag? Slå mig en signal så tar vi gärna ett förutsättningslöst möte?