Lekfullt med ID Mixonomi från Tarkett

Sponsrat inlägg i samarbete med Tarkett.

Ni som var på vår härliga mingelfest med Designbloggarna hos Gulled har inte kunnat missa en av våra sponsorers fina golv ID Mixonomi från Tarkett! Eftersom vi också hade en uppskattad tävling på Instagram, har det även synts där. Här kan du se några av tävlingsbidragen.

Tavling.Tarkett.ID_Mixonomi.:designbloggarnasVIP-fest.Verycamilla.se

Ett härlig och kreativt gäng som gick loss på Tarketts miniatyrbitar av vinylgolvet ID Mixonomi, på mingelfesten. Här är Nordli design. Alla ville skapa sina egna mönster!

Men vad är det egentligen, ID Mixonomi?

Tarkett ID Mixonomi Florian Bougault

Florian Bougault som är baserad i Paris och är Tarketts kreative chef, berättade att uppdraget för dem var att göra vinyl spännande och intressant igen. Det är ett bra material och otroligt slitstarkt, passar fint för butiker, barer och restauranger. Grunden i ID Mixonomi, är färgerna,(33 stycken) formerna (10 geometriska) och möjligheterna att mixa i det oändliga. Här finns möjligheter för inredare och arkitekter att skapa ett eget uttryck och till sin hjälp finns ett enkelt digitalt verktyg. Kolla här!

Antingen om utgångspunkten är monokroma golv, eller mönstrade, är grunden klassisk och uttrycksfull och det är inspirerande att laborera med mönsterbilder och färger. Det går också att mixa formaten och de övriga LVT-kollektionerna. Här är några exempel på fina mönsterbilder.

Stilfullt och elegant med en twist och en droppe guld som förhöjer känslan.

Modernt med retrokänsla

Eller i en annan färgställning.

Möjligheterna att skapa egna mönster är oändliga.

Ett bevis på ID Mixonomis kreativitet är att kollektionen vann produktdesignpriset i den ansedda internationella designtävlingen Red Dot Award 2017.

Här kan du se bilder från den lyckade designfesten!

Foto:Tarkett ID Mixonomi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *