Veckans viktigaste VIP-fest

VIP-fest med Designloggarna för att fira hösten och FormexClarion Stockholm i Skanstull i torsdags. Bubbel, design och skön musik. Syftet var att skapa ett forum för otvunget umgänge, efter intensiva dagar på  Stockholmsmässan, träffa nya bekantskaper och kanske till och med dansa lite.

Tapetmartin Verycamilla

Tapetmartin och undertecknad Verycamilla hade fullt upp med att hälsa alla härliga gäster välkomna och dela ut drinkbiljtetter.

Våra sponsorer hade mini-utställningar längs hela rampen på väg upp mot baren och festen.

Village ON InteriorEnkelt och rent japanskt blev installationen hos Village.

Village verycamilla

Photo: Karina Ljungdahl

Stilrent och grafiskt i Finlaysons utställning.

Verycamilla

611A9423 Hos Grandpas, eller  Low Keys Goods, snygga utställning fanns en blandning av stilrena terrakottakrukor,  exklusiva närproducerade doftljus, deras egna färger för Alcro och vintagemöbler. För den som gillar den äkta varan.

611A9437

611A9424 Att jämföra med den ”väldigt mycket inspirerade av” stolarna till en billig penning. Häftiga sammetspuffar med djuphäftning, Jotex.

611A9425 Design Your Living är ett helt nytt inredningskoncept där man på en central Stockholmsadress (Kungsgatan 16) erbjuder hjälp med planering av en nybyggande, eller renovering och alla typer av ytskikt. En inspirerande miljö för alla inredningsnördar.

611A9427

611A9433 Engelska Tapetmagasinet har ett otroligt stort utbud tapeter och färg, här visade de en bråkdel.

611A9448 611A9491 Bloggpappa Trend Stefan och Birgitta Gabrielsson från Design Your Living.

611A9495 611A9542 Anna Braun, och Stina Lodén-Stinas Trådar, radardamerna från Malmö.611A9556Kärolin, som bloggar om Baltisk design hos Designbloggarna.

Jag återkommer om mina designfavoriter från pressdagarna och mässan, speciellt utvalda favoriter finns att se på mitt Instagramkonto Stylistcamillajulner med #selectedbydesignbloggarna.

Under tiden håll till godo med mer mingelbilder från vår VIP-fest, fotograferade av Karina Ljungblad.

 

Spara

Comments 2

  1. Vilka härliga bilder från ett superlyckat event! Vi på Clarion Hotel Stockholm är glada att ni valde att vara hos oss och att det blev så pass lyckat! Välkommen tillbaka! /Lotta, Clarion Hotel Stockholm

    1. Post
      Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *