Be My Valentine in the hot tub at Elements SPA by Clarion Hotel.

Be my Valentine- Vad kan vara mer sensuellt än ett skönt bad?

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Elements SPA by Clarion Hotels Stockholm.

Efter minst sagt hektiska och inspirerande dagar med Möbelmässa och Designvecka är det kanske dags att ta hand om sig själv och sin käresta lite? Ett par timmars välbefinnande i SPAt med bastu och en kall avrivning med konstgjord snö innan du hoppar ner i den svarta poolen för en simtur. Här ligger den läckra lilla poolen med ena sidan öppen utomhus mot terrassen. I den lilla baren finns både teer, frukt, mat och vin. Här finns möjlighet till att unna sig traditionell massage, ansiktsbehandling, eller en Ayurvedabehandling. Ayurveda betyder ”kunskap om livet” och grundar sig på 5000-års erfarenhet av indisk livsfilosofi och läkekonst, som syftar till att stärka kroppen medfödda självläkande förmåga. Att stanna upp och låta alla sinnen få sitt är väl ett fint sätt att fira kärleken, eller att få ösa sig själv med ny energi och sensuellt välbefinnande?

SPACloseUpVerycamillaDesignbloggarna Be My Valentine in the hot tub at Elements SPA by Clarion Hotel.Här finns till och med Ayurvedautbildad läkare från Indien som tar emot om man beställer tid. Men det finns en enkel och skön ritual som man kan kosta på sig att göra, med ansiktsmask och kropppsbehandling. Men först efter att man gått igenom ett frågeformulär om vilken personlighetstyp man är. Behandlingarna bygger på de olika doshorna och de fem elementen rymd, luft, eld, vatten och jord. Dosorna/livskrafterna är:

VATA- Som vinden, i ständig rörelse

PITTA- Som elden, varm och full av energi eller

KAPHA- Som vattnet/jorden stabil och full med potential att skapa liv.

Oftast är man lite av varje del och behöver kanske stärka upp en sida, det är obalansen som vi inte mår bra av. Det kan ofta handla om stress, fel mat, eller för lite träning.

Jennifer practicing with her Body Wheel at Elements SPA

Här finns både yoga i olika klasser som, vata- baby- hata- och medicinsk yoga. Traditionell träning med PT och den nya (för mig) Body Wheel.

Jennifer practicing with her Body Wheel at Elements SPA at Clarion Hotel Stockholm, Verycamilla.

Body Wheel påminner mycket om Pilates och det var ett tufft pass som Jennifer som själv är dansare bjöd på. Jätterolig, effektiv träning och hon har en helt underbar utstrålning och energi.

Jennifer practicing with her Body Wheel at Elements SPA at Clarion Hotel Stockholm, Verycamilla.De vackra lokalerna är det heller inget fel på och i väntan på våren då terrassen bjuder på kvällssol och musik till AWn, kan man passa på att njuta inne i den sköna värmen och bara ta det lugnt och njuta med sin Valentine.

 

Dessutom finns det just nu ett Valentines erbjudnande här till och med den 16 feb.

 

Happy Valentine!

#bemyvalentine

Foto:Camilla Julner och Elements SPA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *