Carlo et Camilla.Foscarini Milano

Tack för en underbar kväll! #TBT

Tack, det lilla ordet dyker ofta upp för mig. Men i bland är det är lätt att glömma bort. Att vara tacksam för det jag har och får uppleva. Tacksam över att vara frisk, ha en kärleksfull familj och vänner. Tacksam för de fantastiska upplevelserna som jag får i mitt jobb, med resor och möten med spännande personer.

Carlos_Camilla.Foscarini.C.Julner.Milano_2016-2

En vacker kväll i Milano början av april när allt just hade slagit ut i grönt, efter två hektiska dagar på showrooms och events på stan under designveckan, var jag inbjuden till en middag med Foscarini och den lite annorlunda krogen, för Milano Carlo e Camilla in Segheria. Den ruffa och sköna krogen ligger i utkanten av centrum i en gammal nedlagd industrilokal. Här finns en stor gård och en härlig bar i en rå och vackert ljussatt miljö. En kändiskock som skapar oväntade kombinationer som grön ärtrisotto med lakrits minns jag speciellt.

Carlos_Camilla.Foscarini.C.Julner.Milano_2016-4Carlo et Camilla.Dinner with Foscarini in Milano

Carlo et Camilla.Dinner with Foscarini in Milano

Gianluca Vassallo-Foscarini dinner MilanoTrevligt sällskap med kollegor från hela världen och härlig och överraskande mat.

Så kom det ett mycket fint och annorlunda tack från själva Foscarini och Carlo Urbinati, en signerad och numrerad fotobok från kvällen med bilder av Gianluca Vassallo.

Foscarini MilanoGianluca Vassallo-Foscarini dinner MilanoJag blev riktigt rörd över boken med den oförglömliga kvällen och orden:

An evening into the light

Nothing more than a

glance falling into

another one,

strangers until

a moment before,

defines the depth of

what we are living.

……………………………….

Det är ju jag som ska tacka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *