Stor inspirationshelg med Designbloggarna

Att frilansa som stylist och skribent innebär emellanåt mycket ensamt arbete, så att träffas med kollegor är alltid roligt och ger mycket. Designbloggarna, som dessutom är spridda i Sverige OCH numera Finland, med huvudfokus på inredning och design, fick möjligheten att umgås och lära under helgen, tack vare Pappa Stefan och Åsa Lagerwall som driver vårt projekt Designbloggarna.se. Läs mer här.

Tillsammans i tre grupper fick vi jobba med våra stylingfärdigheter med Jotex julprodukter, under hashtagen #jotexinspiration, med Richard, Andreas, Mia och jagsjälv. Vår grupp jobbade med Sovrummet.

jotex sovrum

Poprichard, fick hålla gardinstången stången.

Jotex dukningFinporslinet och Sveriges mest fotograferade hare, från Stefans rekvisitaförråd, förgyllde stylingen med Jotex.

vardagsrum jotexAnnette & co jobbade med Vardagsrummet.

Träbad Yasuragi

Sen bar det iväg till Yasuragi med visning och guidning av det underbara badet….

Tvagning Yasuragi… och tvagning…

Underbara rummet YasuragiDet underbara rummet i den nybyggda vingen med utsikt över talltopparna, Saltsjön och Stockholms inlopp.

Shiboriutställningen YasuragiShiboriutställning av Svenska Shiborisällskapet, som jag följer, visade sina fina alster i indigoblått. Shibori är en speciell japansk traditionell färgningsteknik där man viker och klämmer med block för att få ett slags batikeffekt.

Kimono Yasuragi

IMG_8215.JPG

Sviten som rymmer  åtta sovplatser, eget bad med altan, matplats och en vacker björkskog.

IMG_8213.JPG

Kabuki, ett av de inspirerande konferensrummen för kreativt arbete?

yasuragiMangarummet, en av mina favoriter.

Fortsättning med den inspirerande butiken och Teppanyakin med gudagod mat kommer inom kort…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *