Exilis storage from Nonuform finally in place at Verycamillas bedroom, Stockholm.

Söndagsfix med nya fina hyllor

Äntligen äntligen har våra fina aluminiumhyllor från Nonuform kommit upp! Söndag med hemmafix, en dag utan dagsljus.

Hade letat väldigt länge efter nätta hyllor till vår sovrumsvägg med bildskärm, men inte hittat något som verkligen passade. Tittat på Stringhyllor, men det gav för mycket barndomsminnen, som i och för sig var kul. Brorsan och jag använde våra hyllor till att bygga rutschkanor av, en dag när vi skulle dammtorka alla våra böcker. Stringhyllor passar bra när man vill ändra om ofta och vill vara flexibel, tycker jag. Här har vi en väldigt begränsad yta som ska tåla att tittas på och som ska hålla för tunga böcker. Såna som det helt enkelt inte går att göra sig av med. Eller hur Annikas Ärliga!?

Exilis storage from Nonuform finally in place at Verycamillas bedroom, Stockholm.

När jag äntligen hittade Nonuhyllorna i vitt, som jag såg dem i första gången hos R.O.O.M, var det som att få på sig svampögonen. Först ser man dem inte alls, men när man vet vad man ska titta efter hittade jag dem strax därpå i fönstret på Hyllcenter på Kungsholmen, ett stenkast från var vi bor. Sen träffade vi deras agentur, Jonas och Eric, på Circle agenturer i Varberg på vår bloggträff.

När jag förstod att de sitter uppe med ett enkelt dolt beslag som också funkar på vår gipsvägg var jag helt såld. Exilis var helt enkelt perfekt, den vackra tunna linjen och att hyllan håller för upp till 40 kg. Dessutom är de ritade och tillverkade i Sverige och har fått fina designpriset Reddot design award 2010, det gjorde ju inte saken värre.

Exilis storage from Nonuform finally in place at Verycamillas bedroom, Stockholm.Vi hade måttbeställt två längre och tre kortare hyllor, även om väggen inte är helt rak fanns lite utrymme för att justera fästena så att allt blir rakt. Jimmie har stenkoll.

Exilis storage from Nonuform finally in place at Verycamillas bedroom, Stockholm.Exilis storage from Nonuform finally in place at Verycamillas bedroom, Stockholm.Exilis storage from Nonuform finally in place at Verycamillas bedroom, Stockholm.Alla sladdar ska ledas in i väggen och högtalaren centreras.

Exilis storage from Nonuform finally in place at Verycamillas bedroom, Stockholm.Exilis storage from Nonuform finally in place at Verycamillas bedroom, Stockholm.Skåpet som vår gamla granne ritade och byggde åt oss rymmer alla sladdosor och datorn. Allt är på plats och vi är supernöjda! Litografi Prinsessa utan panik av vännen Kristina Elander Abenius.

Exilis storage from Nonuform finally in place at Verycamillas bedroom, Stockholm.

 

Exilis storage from Nonuform finally in place at Verycamillas bedroom, Stockholm.Nonuform kommer att ställa ut sina hyllor och andra smarta hyllor och skåp på Stockholm Furniture Fair i A-hallen i monter 37:32. 7-11 feb. Passa på att titta lite extra noga så att du inte missar det, om du är där!

Foto:Camilla Julner

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *