Snyggaste tvn ser inte ut som en

TV som du aldrig har sett den förut. Jo, och det är faktiskt rätt otroligt. Tunn och diskret som en tavla på väggen. Jag som inte tycker om tv-apparater, är helt såld!  En tid i mitt liv valde jag att leva utan tv. Det var på den tiden som jag ändrade hårfärg lika ofta som årstiderna och bodde med min nyskilda mamma. Men så hände något och vi fick en tv, (om du undrar vad det var, så berättar jag det lite längre ned.) som jag envisades med att lägga en duk över när den inte användes, som en fågel i bur om natten. Den fula möbeln skulle vi slippa se och det som störde mig mest var att den dikterade möbleringen i hela rummet. Men det kanske får ett slut nu , för det senaste inom tv-teknologi med smart tv och design är The Frame och QLED TV, presenteras i morgon av Samsung på Milanos designvecka. Designern Yves Behar som jobbar med sitt  Fuseproject med att designa smart och lågenergi krävande objekt, har lyckats förena konstupplevelse och design i en enkel ram, med senaste high end teknologin. När tvn inte används, visas valbar konst från ett bildgalleri med hundratals olika motiv och skärmen ställer dessutom in ljusstyrkan med hjälp av speglar efter ljusförhållandena i rummet.

Frame 02Samsung.Verycamilla-Designbloggarna.se

Med utveckling av smaltv och stor efterfrågan, eftersom så många har allt mindre hem, har The Frame blivit verklighet.

Frame 04.Samsung.Verycamilla-Designbloggarna.seVälj ett konstverk, eller dina egna familjebilder och tvn smälter in i hemmet, helt genialt!

Samsung_Frame Removing-Verycamilla-Designbloggarna.se

Med en tunn ram som finns i olika träslag fäster dessutom tvn med minimalt avstånd från väggen.

 

Varför min mamma insisterade på att köpa en (färg)tv? Jo, hon är konstnär och var intervjuad i ett konstprogram och hon hade nyligen färgat håret turkost smaragdgrönt.

Hon ville se sig själv. Typiskt henne, hon ska alltid va värst! Men snyggt var det….

 

Foto:Samsung.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *