Skön grön jul på hjul!

En får lov att tänka positivt. Även om det hade varit härligt med snö, eller åtminstone lite rimfrost. Så…. det ÄR HÄRLIGT MED GRÖN JUL! Då kan en ju cykla och nu när jag fick en så fin väska som är perfekt på cykeln, och som funkar på minst sju sätt till!

Det är den nya och svenskdesignade multiväskan HAHABAG som jag har tittat på, men inte riktig satt mig in i hur den funkar. Den kommer från ett behov av en praktisk lösning, då  det räcker med en väska för dator, träningskläder och allt annat som släpas runt. Passar perfekt för mig som både cyklar, åker buss och släpar en massa saker. Väskan väger nästan ingenting och detaljerna är verkligen snygga. Snabbt och lätt krokar jag i och hänger upp på pakethållaren.

Hållbarhet och kvalitet är viktigt för mig. Liksom att designa en väska som inte begränsar till viss ålder eller kön”, säger Britta Blomgren som har utvecklat HAHABAG under flera år.

Designbloggarna_HaHaBag_Verycamilla.seRender

Väskan bygger på ett enkelt öljett, knapp och kroksystem. Med lätthet kan HAHABAG med tillhörande remmar och krokar byggas om och användas som ryggsäck, axelrem- och messangerväska liksom handbagage – och passar även till cykel, barnvagn, rullstol och rullatorer.

Designbloggarna_HaHaBag_Verycamilla.seRender 3Skönt att kunna cykla lite mellan alla julmatsintag. Grön jul är inte alls så dumt!

För att inte tala om när det blir dags att resa, den funkar både som handbagage och ryggsäck. Smart att det finns en liten rem som gör att den kan spännas fast på resväskan också!

HAHABAG 10 Designbloggarna_HaHaBag_Verycamilla.seHAHABAG 1 Designbloggarna_HaHaBag_Verycamilla.seHAHABAG 4 Designbloggarna_HaHaBag_Verycamilla.seFoto:Camilla Julner och HAHABAG.

Så ha en riktigt trevlig resejul oavsett om du färdas på två eller fyra hjul!

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *