Verycamilla.seFuran-Piedestal-Tambur-Collection-80cm

Sätt det du älskar på en fin piedestal

Enkelt och vackert med träkänsla för blommor, skulpturer eller allt vad du vill.
(Pied, betyder fot på franska.)

Jag är tydligen inte den enda som har efterfrågat en snygg och enkel piedestal? Nu har inredningsbutiken Tambur utökat sin egna Tambur Collection med piedestalen Furan i massiv furu i två storlekar, 40 och 80 cm höga. En kvadratisk trälåda som håller formen i olika temperaturer och luftfuktighet, är inte helt lätt att göra. Till sin hjälp har man skickliga hantverkare hos Unnaryds Snickeri i Småland.

Verycamilla.seFuran-Piedestal-Tambur-Collection-40cm

Verycamilla.seTambur-Hylla-Kvist-90cm-egen-kulor

Tambur är en fin inredningsbutik på Söder i Stockholm, med stort fokus på trädgårds och växttillbehör och köksrekvisita. Utöver externa svenska och utländska varumärken har man en egen produktion i massivt trä. Det började med en lyckosam lansering av den egna kollektionen med hyllan Kvist i vintras. Ovan kvist målad i samma kulör som väggen.

Verycamilla.seEken-90cmDen fina knopphängaren Eken natur.

Verycamilla.sestege-asken-VitbetsadKlädstege i ask.

En av drivkrafterna med att driva egen butik är möjligheten till snabba beslut. Det här ska vara en plats för nya idéer, en sorts lekstuga utan att någon överordnad säger att det inte får göras. En idé som uppkommer på morgonmötet ska kunna sjösättas samma dag, berättar Anders Widegren, en av de tre som öppnade butiken för 2 år sen. Kollegan Martin Eckerberg som har trä som sin specialitet är utbildad på Carl Malmsten Furniture Studies. Ambitionen med butiken var att den skulle bli Stockholms mest inspirerande inredningsbutik. Nu har den fördubblat ytan och har en egen fin träkollektion.

Det ska bli spännande att se vad som kommer här näst!

Foto:Sebastian Bergström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *