Iittala Rest your table- is an investigationg exhibition around the table. Verycamilla SDW17

Säregen utställning om måltiden som nutidsfenomen

Det här ett sponsrat inlägg i samarbete med Iittala.

Rest your table- så heter utställningen som Iittala bjuder in till under designveckan i Stockholm på Wetterling Gallery. Här utforskar vi (jo, den är interaktiv) hur vi  förhåller oss till att samlas runt middagsbordet på olika sätt. Nya tider och normer gör att det kanske inte alltid är så som det sett ut genom tiderna. Här ifrågasätts familjenormen, hur vi använder vår teknik och vad vi äter. Allt hålls ihop med de klassiska vackra porslinet, glasen och besticken- ja allt vi har på bordet helt enkelt. Det är bestående.

Iittala Rest your table- is an investigationg exhibition around the table. Verycamilla SDW17Iittala Rest your table- is an investigationg exhibition around the table. Verycamilla SDW17 Iittala Rest your table- is an investigationg exhibition around the table. Verycamilla SDW17Det jag fastnade för var den interaktiva lunchen, där jag fick duka upp mitt egna bord som jag ville ha det med det vackra porslinet och glasen från hela Iittalas  sortiment. Det jag märkte var att just allt passar fint ihop, som udda delar.

Iittala Rest your table- is an investigationg exhibition around the table. Verycamilla SDW17Iittala Rest your table- is an investigationg exhibition around the table. Verycamilla SDW17The Diva TV är ung kvinna i i Korea, som har hundratusentals följare på sin Youtube kanal. Tillsammans med henne, sitter fansen och lagar mat med henne och sedan äter man den tillsammans. Och ja varför inte? Vi behöver sällskap till maten, helt klart och det är inte alltid sällskapet är i samma rum. Vi kan träffa nya middagskamrater online och ingen behöver längre vara ensam!

Iittala Rest your table- is an investigationg exhibition around the table. Verycamilla SDW17Här är Sanna Gebeyehu från Codesign, när jag stylar min måltid på utställningen.

Utställningen är öppen 11-18 onsdag och torsdag denna vecka.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *