Resa eller inte resa?

LR MH BT 05 ipad.MulberryHome.verycamilla.designbloggarna.seBlandade känslor kommer upp när jag ser denna bilden. För det första, en fantastisk kollektion av premiumkvalité för inredning och hem i de övre och mest priviligierade skikten i världen. Jag jobbar med inredning och detta tilltalar mig naturligtvis väldigt, väldigt mycket. Men det finns en annan känsla också. Små båtar i  farliga vatten har vi sett mycket av under lång tid, människor som flyr för sina liv för att skapa trygghet och nya hem. Det är komplicerat.Vi lever våra liv och vad kan vi göra, vad ska vi avstå ifrån? Stannar livet? Vi ska själva ut på en resa för att fira livet och en födelsedag alldeles snart. Det är inte så enkelt. Livet måste fortsätta och vi måste hjälpa till och välkomna människor i nöd.

TonyFerrigo_Mulberry Home-verycamilla.designbloggarna.se

Jag var inbjuden till en pressfrukost hos Oscar & Clothilde där hela den underbara kollektionen Bohemian Travels för Mulberry Home visades upp av exportchefen Tony Ferrigno, som besökte Stockholm en regnig torsdagsmorgon.

Blue-MulberryHome-verycamilla.designbloggarna.se

LR MH BT 06 ipad:mulberryHome.Verycamilla.designbloggarn.se

Soffa.MulberryHome-verycamilla.designbloggarna.se

Soffa.MulberryHome-verycamilla.designbloggarna.se

Jonas.wickman.OscarClothilde.verycamilla.designbloggarna.seDen underbara tavlan hos Oscar & Clothilde är målad av Jonas Wickman, här tyvärr något beskuren.

Kudde.MulberryHome.verycamilla.designbloggarna.se

Underbara broderier, grova och väldigt rustika, cheniller och vändbara ulltyger, oväntad färgskala i blått och naturligtvis de klassiska rutorna och sammet och åter sammet.

LR AD PIC 4 ipad.MulberryHome.Verycamilla.designbloggarna.se

LR MH BR 3LR AD PIC 4 ipad.MulberryHome.Verycamilla.designbloggarna.se

Underbara varma färger och utsökta tyger skapar en trygg och ombonad känsla, att inreda med textil är det bästa jag vet.

3LR AD PIC 4 ipad.MulberryHome.Verycamilla.designbloggarna.se

Och vem skulle tacka nej till denna underbara soffan i en sammet som inspirerats av Fjärran Östen och dess kulturer.

 

Bilder mina egna och Mulberry Home.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *