Pigga upp dig med lite skön konst!

Busväder. Alla typer av väderlek. Deppigt, men jag blev faktiskt väldigt uppiggad i morse av att se stora delar av Absolut Arts utbud snyggt upphängd runt hela ljusgården vid hotellet och i restaurangen Urban Deli på Sveavägen. Här kommer foton, målningar och tryck till sin rätt och det blir överskådligt att se. Annars ligger ju heeela kollektionen on-line  med sitt globala galleri. Kolla in här om du är sugen på att köpa lite fin konst att pigga upp dig och ditt hem med.

UrbanDeli.C.Julner_Absolut Art.verycamillaHade ett trevligt frukostmöte här och åt av den härliga frukostbuffén. I nästa vecka den 3:e maj, inviger Absolut Art sitt showroom här med en stor vernissage och AW. Då kommer också den cubanske fotografen Leando Feals, bilder från Havana att visas. Om du har lust att komma, anmäl dig här via länken.

UDeli.C.Julner_Absolut Art.verycamillaRuvaWijesooriya.Green2C.Julner_Absolut Art.verycamillaJag gillade speciellt stora analogt fotade bilder av palmblad av Ruvan Wijesooriya.

RuvanWijesooriya.Triptyk.C.Julner_Absolut Art.verycamillaAlla bilderna ovan är Ruvan Wijesooriyas och om jag har lite tur har jag chans att träffa honom i hans studio i Willamsburg om ett par veckor.

RuvanWijesoorriya.Rip3.C.Julner_Absolut Art.verycamillaHans RIP finns i tre olika utföranden och är unika för Absolut Art.

C. la Tour du Pin.C.Julner_Absolut Art.verycamilla

Här en annan av mina favoriter, ett motiv som är helt surrealistiskt och som man kan titta länge på, fina färger, Prussic acid av Clemencene la Tour du Pin.

G.Hildebrandt.C.Julner_Absolut Art.verycamillaOch denna är helt underbar och en av de dyraste, Marlene av Gregor Hildebrandt.

H.Stromberg.C.Julner_Absolut Art.verycamilla10Den här gillas säkert av många och är lättplacerad, av Henrik Strömberg.

MGNordinC.Julner_Absolut Art.verycamillaOch denna av Malin Gabriella Nordin, som är en av storsäljarna.

C.Andersson.C.Julner_Absolut Art.verycamillaFullSizeRender 17Den här abstrakta är både lättplacerad och överkomlig i pris för den som vill börja smått. De flesta av konstverken är väldigt överkomliga i pris och levereras med ramar. Det som är lite svårt, är kanske att välja?

Geometri.C.Julner_Absolut Art.verycamillaMen då har du all tid i världen på dig och det är öppet dygnet runt i showroomet eftersom hotellet har öppet och webshoppen med för den delen.

Men vi ses kanske på onsdag!?

Ha en skön kväll!

Ronnersjo_Absolut Art.verycamillaC.Julner_Absolut Art.verycamilla

The only way is up! Av Max Rönnersjö.

 

Foto:Camilla Julner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *