Video source missing

Yayoi Kusamas I oändligheten, nu är den snart slut!

Blev så fascinerad av sommarens utställning I oändligheten med Yayoi Kusama på Moderna Museet och ArkDes, som jag skrev om tidigare. Om du inte har hunnit dit finns det lite lite tid ännu. Det är sista veckan och man har generösa öppettider i helgen ( fredag 10-20 , lö och sö 10-21 !) Läs om utställningen och Yayoi här.

Här är nog det gottaste… filmen med hennes lampor….

Jag började se prickar lite överallt, speciellt ute i naturen under sommaren. Och det är nog som min spot on kollega ( ursäkta, jag kunde inte låta bli) Martinreda skrev häromdagen om inredning, Prickigt är det nya svarta!

Sommarprickar VerycamillaSolprickar VerycamillaPrickar VerycamillaGotland VerycamillaPionknoppar VerycamillaAmsterdam VeryCamillaTrend, eller inte, jag blir i alla fall väldigt glad.

Foto:Camilla Julner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *