Nu längtar jag till Milano

 

 

 

 

 

Back lash på våren eller inte… Karin Boye skrev att våren tvekar när knoppar brister. Men det här är väl ingen tvekan, det blev tvärstopp! Nu längtar jag till Milano och årets höjdpunkt bland intedningsmässor. Har just avklarat mina mässrapporter för Formex, Ambiente, Maison & Objets, Stockholm Furniture Fair och London Design Week…. Nöjd och rätt tom. Tänker framåt, till april, Milano och Moooi. Moooi gör en stora satsningar på nya marknader, som USA och stänger kontor och flyttar Londonkontoret nästa sommar. Det fick jag höra när jag besökte dem i förra veckan. Ska bli spännande att se vad de hittat på. En stor retrospektiv utställning om Marcel Wanders på Stedelijk Museum i Amsterdam pågår tom juni i år. Inte illa!

20140319-165237.jpg

 20

 21

 22

 23

 24

 26

 25

Bilder från Moooi showroom och kontor i London.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *