Något av det bästa i Stockholm just nu!

Äntligen fick jag se utställningen av Per B Sundberg med skulpturer av dödskallar och snoppar. Jag skrev ett ganska personligt inlägg om den och andra skallar direkt efter min hemkomst från Mexiko för två veckor sedan. Nu har jag smält mina känslor lite och är inte besviken! Det enda är att galleriet Andréhn-Schiptjenko inte har öppet på söndagar. Så kolla tiderna innan du beger dig till Hudiksvallsgatan 8. Utställningen pågår tom 28/2. Avrunda sen med en kopp kaffe och småkakor, eller välblandade drinkar på Kafé Erland på Gästrikeggatan 1. Gulddrakenominerad bar av DN på Stan.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Konsthantverk och keramik har nu taget ett jättekliv in i finrummet, efter utställningen på Magasin 3, har det nu blivit ett enormt intresse och minst en tredjedel av objekten är sålda! Det är omtumlande, lite äckligt och fult och fint, blandat med kitch. Det lämnar ingen oberörd!

(null)
Hemma i Erlands vardagsrum kan man pusta ut. Här har bar- och kaféägaren skapat ett nostalgiskt vardagsrum, såsom hans farfar hade gillat det, tror han. Han träffade aldrig sin farfar, men har hört desto mer om hans kärlek till jazz och goda cocktails! Här kan man slinka in och det är så intimt att man snart pratar med alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *