VeryCamilla-Hahabag.Designbloggarna.se

Multifunktionellt på resa

Återblick på den härliga resan till Kambodja och Thailand. Jag är ju lite allmänt känd som baglady och släpar runt för det mesta. Jo, jag hade med mig datorn på semestern och hade den fina Hahabag som mitt handbagage. Liten och nätt med axelremmen påkopplad fick jag ner det mesta som jag behövde på flygresan till Bangkok. Plättlätt gjorde jag om den till ryggsäck när vi var ute på öarna. Om jag hade haft pakethållare på cykeln hade jag kunnat sätta på krokarna som hör till och så hade den hängt fint där bak. Testade på min cykel hemma, kolla här!

HAHABAG_beach-Verycamilla.Designbloggarna

HAHABAG_beach-Verycamilla.DesignbloggarnaHAHABAG_beach-Verycamilla.DesignbloggarnaHahabag är utvecklad i Sverige efter ett eget behov av EN väska som kan transformeras till 6-7 olika behov. Jag som har en dålig vana att släpa med mig för mycket tycker nog att den kanske är i det minsta laget. Nu har jag just fått veta att den kommer i större storlek snart. Då kommer den vara helt perfekt för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *