TheBallet.StudioLisaBengtsson.Selectedbydesignbloggarna.Verycamilla

Mina favoriter på Formex #selectedbydesignbloggarna

Att välja ut två favoriter från hela Formex är både en rolig och grannlaga uppgift, det har flera av kollegorna Johans modeblogg , Hannas Gröna och Annikas ärliga redan berättat.

Det kändes extra roligt när jag föll helt pladask för Lisa Bengtssons fina nya mönster med svanar som hon kallar för The ballet, för hon firar 10 år som Studio Lisa Bengtsson just i år.

Selectedbydesignbloggarn.seVerycamilla.StudioLisaBengtsson Formex

 

Selectedbydesignbloggarn.seVerycamilla.StudioLisaBengtsson2 Formex

Grattis Lisa till 10 år av nya, överraskande och härliga mönster!

Selectedbydesignbloggarna.seVerycamilla.Americana FormexEmajerat har jag alltid gillat och jag har kvar våra muggar som vi hade som barn, min brors och min och de används fortfarande på kollo. Dessa i fläckigt är nu en superhet trend i London, Paris och Berlin. Gillar speciellt kannan som jag minns från gamla westernfilmer.

Crow Canyon Home har funnits sedan urminnes ( eller åtminstone sen 1930-talet) och är i riktigt fin kvalité. Hållbart. Det lär vara så att Londonrestauranger efterfrågar spräckt och krackelerat emaljgods, något som det av naturliga skäl är svårt att leverera.

En bonus- ytterligare en favorit på Formex

Selectedbydesignbloggarna.Verycamilla.Kraiotz.Maleras.Formex

 

Kan inte låta bli. Denna underbara vas i neongult av Anna Kraitz för Målerås glasbruk. Den är nominerad förFormex Formidable priset.

Vilken dröm för helgbuketten!

 

 

Det är dessutom är Joanna Günthers fina keramik som jag valde ut i januari. Läs mer om det här! Och vill du rösta på Formex Formidable kan du göra det här.

 

 

Trevlig helg!

 

Foto:Camilla Julner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *