Kan man ha för många sjalar?

Varit på Bloggkonferens, eller vad det heter när man träffar kollegor och får tillfälle att lära känna varandra, umgås under trevliga former, lyssna på föredrag och se på nyheter från vår bransch. Pappa Trendstefan och Colors by Sara hade ordnat två intensiva dagar i Stockholm med flertalet designbloggare i vårt nätverk Designbloggarna.se, som växer så det knakar.

En av alla inspirerande ting var alla dessa vackra sjalar och plädar. Jag är ju speciellt fascinerad av textil och det taktila. Det är en passion som jag delar med min man, som också brukar säga; man kan inte ha för många sjalar. Några sjalar blir det, från resor lätt att packa och underbart att svepa in sig i. I Indien köpte jag en underbar jadegrön som är ultralätt och varm. En ”walk and talk” som säljaren sa. Man bara går och den fladdrar vackert i draget.

Sjalar som pryder hallen på en vacker guldknopp från Tom Dixon.

Hos Dahl by Dahl finns förutom alla deras fina mattor och lampor (mer om dem kommer i senare inlägg) fantastiska handvävda plädar, som är underbara som sjalar, från Spanien. Det kommer också halsdukar till deras julmarknad. Can’t wait!

  
  Hos Slettvoll’s finns en vacker färgpalett i den nya vackra butiken.


Och så alpackan hos Hästens

Alla fick provligga sängarna, vilken måndagsmorgon!

Men hos Trendgruppen och Mimou gick både Longlasting Andreas och jag igång!


  
 Handmade är Mimou’s kollektion som är ett steg mot massproduktion för att främja hantverket i Sydostasien.

  Och visst, sjalar kan man inte få för många av!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *