Magiskt med street art och inredning

En magisk skog och skönt lugn mötte mig i galleriet Wallery efter en minst sagt underlig dag med chockeffekten efter både det amerikanska valet och snökaos. Passion for more  är namnet på utställningen som är en  förening av det bästa av nutida konsthantverk,  design, street art, möbler, stil och färg just nu. Props By Kampmann har  samarbetat med  både konstnärer och  formgivare och har lyckats  transponera galleriet till en annan tid och plats. Det ger verkligen mersmak för vad ett eget uttryck och häftiga samarbeten kan göra!

Wallery_Props_Verycamilla.se 9Skogen målades direkt av malmökonstnären Henrietta alias Koziaart. Kronartskockskudden och fasanen i siden  kommer från Kueen,  av Karoline Lenhult, som gör luxury scarfs med en historia.

Wallery_Props_Verycamilla.se 21 Fem olika konstnärer har skapat direkt för platsen och till exempel Ollio har gjort ett graftittimönster för Kasthall som lät tufta den för ett par år sedan. Här är hans väggmålning, med  speglar och möbler från Färg & Blanche. Om man tittar noga  så ser man att det finns delar av målningen som är målad på kanvas och de går alltså att köpa.

Wallery_Props_Verycamilla.se 23Till och med vasen Biophilia av Stoft Studio fick en utsmyckning av Ollio.

Wallery_Props_Verycamilla.se 22Sceb heter konstnären som målar väggarna med färgpaletten hämtad från Kueens scarfs.

Wallery_Props_Verycamilla.se 27Wallery_Props_Verycamilla.se 20Wallery_Props_Verycamilla.se 15Wallery_Props_Verycamilla.se 7Wallery_Props_Verycamilla.se 11Wallery_Props_Verycamilla.se 12Annika Kampmann som ligger bakom projektet tycker att samarbeten med konstnärer som skapar unika målningar och hennes noga utvalda rekvisita är så fina ihop, det känns  inbjudande och nyskapande utan att vara pretentiöst och  det är HELT ENKELT UNDERBART!

Målning av Mr Djune och rekvisita från Props by Kampmann. Här finns mer att se, så se till att komma till Wallery i gallerian bakom NK Regeringsgatan 42-44.Utställningen pågår till slutet av december.

 

Foto:Camilla Julner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *