Explore-Lee Broom BergdorfGoodman (photoRicky Zehavi)Verycamilla.se

Lite ögongodis i New York

Har just kommit till stan. The Big Apple. New York designvecka NYCxDesign 2017. Lee Broom är i stan, förra året hade han en Pop Up butik och det gick så bra att han bestämde sig för att öppna en butik permanent här. Men inte bara det han har gjort ett fint designsamarbete med ett av världens största och vackraste, lyxiga varuhus Bergdorf Goodman som har levererat lyxshopping mode och stil, 5th Avenue sedan 1901.

Play_Lee Broom_Bergdorf.Goodman (photoRicky Zehavi)Verycamilla.seOptical, som den visas hos Bergdorf Goodman, lanserade förra året i Milano i en liten läcker lastbild inredd som ett italienskt palats som kördes runt till olika strategiskt utvalda platser.

Exercise_Lee_Broom_Bergdorf_Goodman (photo credit Ricky Zehavi)Verycamilla.se

Excercise, med de supertunna marmorrören…så roligt och snyggt!

Jag älskar det som de stora vackra gamla varuhusen erbjuder. En upplevelse långt, iångt över det som nätshoppingen någonsin kan ge. 

Work_Lee Broom_Bergdorf.Goodman.Verycamilla.se (photoRicky Zehavi)

Jag liksom Lee gillar det dramatiska och teatrala. Det är i skyltfönstren som visar herrmode som de olika lekfulla installationerna visas. Här WORK med hans ikoniska Decanter. 

Lee Broom New York Showroom (Image Credit Luke Hayes) 17Lee Broom har bland annat varit uppmärksammad för sin ”Department store” i Milano och fick pris för den eleganta, stilrena och vackra mörkgrå ”butiken” som han och hans team iscensatte under Milanos designvecka för två år sedan. Förra året hade han en Pop Up shop under New York designvecka. Den blev så lyckad att han har öppnat upp permanent.

Wedgwood_Lee Broom(photo credit Michael Bodiam)Verycamilla.se

Här visar han sin underbara kollektion för det brittiska anrika Wedgwood.

 

 

Foto: Lee Broom.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *