Lee Broom LDF 207

Höstmys med Lee Broom LDF 2017

London Design Festival 2017

Lee Broom bjuder på en surrealistisk upplevelse i sitt showroom i Shoreditch under LDF, där allt inte ser ut som det verkar vara. Med en tillbakablick av tidigare produktioner, som nu har klätts i svart visar han återigen prov på sin känsla för rumslighet, elegant och punkig form. Här kan man räkna med att få se något som är alldeles eget och väldigt väl genomfört.

Redan i våras under Milanos designveckor hade han skapat en tidskapsel med sina möbler och fina belysning, då var allt i vitt. Jag träffade Lee Broom i maj under New YorkXDesign i New York då han tog emot i sin nyöppnade butik på Green Street. Man kan ju verkligen undra hur det går för butiker och speciellt på den stora marknaden USA. Han berättade väldigt nöjd att han har ökat sin on-lineförsäljning med 30 % sedan han finns rent fysiskt med egen butik. Här kan du läsa om hans häftiga installationer som han gjorde i fönstren på det gamla anrika varuhuset Bergdof Goodmanpå 5:th Avenue.

Lee Broom LDF 207

Lee Broom LDF 207

Lee Broom LDF 207On Reflection heter målningen som är inspirerad av Art Deco och Bauhaus. Nyheterna kommer att finnas on line i november. Bland annat kommer ljusstakarna i svart tung marmor att finnas i grupper om tre eller fem stycken.

Lee Broom LDF 207

Lee Broom LDF 207Perfekt för den sköna mörka vintern,  mera mys i mörkret.

 

Foto: Lee Broom.

Spara

Spara

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *