En tidig sneak peak på 2017 års möbelnyheter

I går var det förhandsvisning av möbelnyheter inför 2017 hos Massproductions och Wästberg’s, i deras fina showroom i Norra Hammarbyhamnen. Det var en spännande inbjudan med nyheter som kommer lanseras till Stockholm Furniture and Light Fair, serverat med egenproducerad IPA och ostron.

Massproductions fick dessutom Stora Formpriset i veckan, av Residence som ”Årets producent”, med motiveringen »För sin konsekventa nytolkning av den modernistiska känslan och historien. Med fokus på fabrikationens fördelar med rationell och resurssnål tillverkning har designstudion stakat ut sin egen linje som producent.«.

Senast vi träffades var på mässan 100% Design i London. De hade fått en enorm monter i den gamla Viktorianska mässhallen, jag tyckte att den var skönt spatiös och genialiskt enkel, där deras stilrena möbler fick komma till sin fulla rätt.

LDF_2016_Verycamilla-2

LDF_2016_Verycamilla-3 LDF_2016_Verycamilla

Massproductions Verycamilla.seFest i showroomet med föraning av gemytet kring Stockholms möbelmässa.

Wastberg.Lamp.VerycamillaVäldigt cool belysning, Wästberg fick stor uppmärksamhet nu senast på Orgatec, då de var utsedda av Vitra som belysningspartner i deras utställning i Vitras mässhall, WORK.

News:Massproductions.Veryacamilla

Nya fina småbord, prototyper i Corian.

News:Massproductions.Verycamilla

Rykande färska nyheter, så nytt att inte alla delar kommit ännu. Men den första ursprungliga modellen, fanns att se, gaffad och klar! Jag testade att sitta i den, det gick bra.

News:Massproductions.Verycamilla.se.Det ska bli spännande att se hur stolen blir, men jag får nog vänta stills i februari.

Foto: Introbilden lånad från Massproductions/Wästbergs, övriga:Camilla Julner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *