Drömmer du också om några sommardagar till?

Visst kan väl Aperol vara en sportdryck?

z drink_rom_Bicho_JulnerDet tyckte i alla fall jag när jag gjorde den här corny bilden med fotografen David Bicho.

Finns det någon sommrigare aperitif ( fördrink på svenska) än Aperol spritzer? Nu är det snart slut på sommaren, men jag envisas med att den ändå inte riktigt är över, man kan försöka minnas de ljuva sommarkvällarna med en läskande Aperol?

Receptet på en äkta Aperol spritzer finner du här, om du har åldern inne, vill säga.

För dig som har orkat läsa ända hit ska jag berätta att om exakt en vecka har jag och mina bloggkollegor Designbloggarna årets skönaste fest på Clarion Hotel Stockholm i Skanstull, om du bjuder mig något som jag gillar…. vad nu det skulle kunna vara?… kan jag fundera på att ge dig en VIP-biljett.

Här är vad som syns på bilden: Cykel, Z, Skeppshult. Vitt runt bord med spegel, och mässingsben Studio ALT. Snacksskål med fyra skålar i ett, aperitivo Nachtmann/royaldesign.com. Rödvinsglas, Alv, med Aperol, Wik & Walsøe. Liten korkskruv, Eva Solo. Stående korkskruv, Anna G, Alessi.På golvet 3 blåa vinflaskor i kontnärspapper. Plastglas i blått, lila och klart, Guzzini .Svart runt bord med mässingsben Studio ALT. Exklusivt vin La Signora Eugenia e Il Passero Solitario, Pino Noir, i design av Alberto Alessi, www.lasignoraeugeniaeilpasserosolitario.com. Vinglas, Sixties, Nachtmann/royaldesign.com. Korkskruv i mässing, Arc, Tom Dixon.På golvet Barbera D’Alba Zinsation- Zinfandel, rödvinsglas, Dressed och Mami, Alessi. Vinkork, Eva Solo. Svart vas med antikt porträtt, Posh Living. Vit urna med lock och antikt porträtt, Posh Living.

Spara

Spara

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *