HM_HOME_verycamilla_PR

De é grönt-Färginspiration

Hajade till lite i förra veckan när jag fick se nyheter från H&M Home, som alltid fint stylat. Men det kändes som om jag hade varit där, just där på den platsen. Även om det är uppbyggt i studio eller location. Tropiskt ljus. Men framförallt den grönturkosa nyansen. Älskar den färgen.

HM_HOme1_Verycamilla_PR HM_Home2Verycamilla_PR

Verycamilla-LEroiArthurBilder 1-3 från H&M Home. Bild 4 med samma grönturkosa nyans som verkligen drabbade mig. Märkligt hur färg påverkar! Det är från ett underbart ställe som vi besökte i Goa för fyra år sedan, Le Roi Arthur. Som drevs av ett franskt par. Romain lagade underbar mat om man beställde ett dygn i förväg, så åkte han till marknaden och gjorde alla inköp och lagade till framför ögonen på oss. Stort fint öppet kök. Indiskt fast som ett franskt, ska leta fram lite fler bilder därifrån. Lovar! Fina grönsaker och färskaste fisken. Melissa, hans fru hade en fin butik med textil i alla slag i egen design. Numera bor de i Frankrike igen med sin lille Arthur, deras son.

Och jag som just har konstaterat att jag älskar det underbara Nordiska ljuset, gärna det som vi har i Stockholm. Förklaringen till det underbara ljuset fick jag när jag lyssnade på P1. (bästa jobbarkompisen P1!) Varför vi har så underbart ljus just i Stockholm är för att vi har så mycket öppna ytor med vatten. Så inte bara långa ljusstrålar speciellt såhär års, i sidled, utan också underifrån från vattenreflexerna. Så nu vet ni det!

Foto: H&M Home och Camilla Julner.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *