Bilder i fokus hemma hos oss

I samarbete med  ABSOLUT ART, som var med och sponsrade Designloggarnas VIP- fest på Clarion Stockholm

Hemma hos oss finns det inte så många väggar, men många bilder. Både äkta foto, vintagekopior och prints som vi har blandat med riktigt gamla kartor och litografier.

Jag tänker att bilderna är som familjemedlemmar och kära vänner, dom måste bara få vara där. Så att vi inte har så mycket plats finns inte  med på kartan. Några är från min mamma Angelica Julner, en del av styvfar Christer Strömholm och så Nina Hagen min  idol som fotades av Joakim Strömholm på tidigt 80-tal.

Men alla har inte fotografer i släkten och nu finns det ett oändligt stort utbud av både foto och konst som är tillgängligt för fler. Därför gillar jag Absolut Art som har ett urval fotografer och konstnärer från konstmetropoler som Stockholm, Berlin, Los Angeles.

I våras bjöd Absolut Art in till vernissage, där maken och jag hittade flera favoriter, i lite olika prisklasser.

Absolut Art by VerycamillaRivan WijesooriyaÄlskar den här dramatiken och färgchocken hos Ruvan Wijesooriyas foto. Skulle gärna få bo hemma hos oss.

Christian SaldertEller Christian Salderts drömlika barndomsvärld.

Jenny Kjellman by VerycamillaEller Jenny Kjellmans paint..Jan Stenmark_VerycamillaMen det blev den underbara humorn och Jan Stenmarks bild ”Jag  dansade till en mycket tuffare låt än töntarna på dansbanan” som min man slog till på. Den passar honom spot on!

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *