Älskar du också papper och pennor!?

Då måste du bege dig till Södermalm och Zinkensdamm. Där på Hornsgatan 98, finns nämligen Mecka för pennälskare i butiken Pen Store. De säger sig visst vara vassast på pennor….hm!

PosterPenStoreFUWLverycamilla.designbloggarna.se_CJulner

I morse bjöds det på pressfrukost och visning av posters som de har låtit kända konstnärer och formgivare göra med sina favoritpennor i butiken. Försäljningen går genom butiken och Paper Collective, 15 procent av intäkterna går till välgörenhet.

WINDOWPenstoreFUWLverycamilla.designbloggarna.seCJulner

PenStoreFUWLverycamilla.designbloggarna.seCJulner

Butikens webbavdelning med servicedisken och där hittade vi medlemmar ur designstudion Form Us With Love, som har skapat den snygga butiken, som är tänkt att bli en mötesplats och galleri för kreatörer.

PenstoreFUWL_verycamilla_CJulnerPoster av Form Us With Love, min favorit närmast ( Vad då jag dyster! – Alfred E. Neuman-look a like) Rasmus Wingårdh, Lovisa Burfitt, Amelie Hegardt, Moley Talhaoni och Clara Aldén, heter kreatörena, som har gått loss med alla sköna pennor.

ButikPenStoreDeskFUWLverycamilla.designbloggarna.seCJulnerSå nu är det är kanske dags att skriva lite fina julkort, med sköna pennor?!

Ha en skön torsdags kväll!

//Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *