Älskar att smygjobba-hemma!

Jobbar hemma i mellandagarna

Mellandagar, och den första snön som äntligen kom i går. Julen firades hos vår lilla familj på landet, så julkänslan hemma hade inte riktigt infunnit sig. Så jag snodde en topp av en redan utslängd gran och satte den på balkongen med en liten batteridriven LED-belysning i den. Snön föll vackert och vips var den där, julkänslan! Tänk vad lite som behövs, men vad svårt att fixa själv, snön alltså!Snow.verycamilla.designbloggarna.se

Mellandagar, suger på ordet, gillar det. Dagar som är lite udda, för att göra vad man vill med. Vanligen älskar jag att läsa alla summeringar av det gångna året, och mina förväntningar  är stora inför det nya. Jobbar hemma i lugn och ro. I år är det lite för mycket som har varit tungt på nyhetsfronten världen över och jag värjer mig. ( Jo, jag slukar nyheter och speciellt P1)

Light.verycamilla.designbloggarna.se

I dag är det jobbdag och jag bestämde mig för att stanna hemma i det underbara ljuset. Njuter av det och den fina krukan Cloudy i design av Hanna Wessman, för en danska DBKW, som jag fick i julklapp av mig själv. Den finns i flera storlekar och färger och hade otroligt snabb åtgång, men fler lär komma. Kolla in hennes webshop här. Satte min bergspalm i den och när det blir sommar får den komma ut på balkongen. Kanske får jag köpa några gröngrå också så småningom.

Helleborus.verycamilla.designbloggarna.se

2015 har varit ett fantastiskt år på många sätt för mig och jag får återkomma om det längre fram. Nu har jag en text som ska levereras med en spännande intervju om en av världens mest inflytelserika män i den internationella designvärlden,  och min chef säger åt mig att jag måste skärpa mig. Ni kommer få läsa den i sinom tid. Passa på och njut av sol och snö!

Bilder: Camilla Julner

Comments 2

    1. Post
      Author

      Tack själv! Jag (och min dotter) kan inte vänta tills krukorna kommer in i de andra storlekarna! Hoppas hoppas at det blir snart!Gott nytt år till dig med!//Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *