World Citizen Lydmar Hotel, Stockholm by Nudeatelje_Verycamilla.Designbloggarna.

Skön känsla på hotell med utvald design

Blev inbjuden på frukost under Designveckan till ett av de skönaste hotellen i stan, som är inrett med en genuin och exklusiv hem-känsla i världsklass. Vem älskar inte att bo på hotell med den värdegrunden? Det var hos Lydmar hotell som dessutom har en av Stockholms vackraste vyer från Södra Blasieholmskajen i den anrika gamla byggnaden med dunkel historia och som hyser Lydmar Hotell sedan 2008.

World Citizen Lydmar Hotel, Stockholm by Nudeatelje_Verycamilla.Designbloggarna. World Citizen heter konceptet som är ett designsamarbete som är framtaget i nära samarbete med Nude Ateljés Eva-Lotta Axelsson och italienska designvirtuoserna B & B Italia och MaxAalto. Lydmar, som alltid haft en förkärlek till konst och hög svansföring med noga utvald design i en egen och djärv stil, har varit extra djärva då de tog fram konceptet tillsammans med Nude Ateljé. Här har man tänkt på den globale resenären som sätter värde på en personlig känsla i sitt hotellboende. Flera av designobjekten är framtagna speciellt för sviten och high end design möter småskaligt hantverk. Här finns också spännande fotografi och konst. Hit ska man kunna bjuda in till middagar och informella möten, där det är viktigt att atmosfären skapar en skön känsla. Den internationella stämningen och den vackra färgskala är pricken över i. Här skulle jag gärna bjuda in till cocktails och fest!

World Citizen Lydmar Hotel, Stockholm by Nudeatelje_Verycamilla.Designbloggarna. World Citizen Lydmar Hotel, Stockholm by Nudeatelje_Verycamilla.Designbloggarna. World Citizen Lydmar Hotel, Stockholm by Nudeatelje_Verycamilla.Designbloggarna. World Citizen Lydmar Hotel, Stockholm by Nudeatelje_Verycamilla.Designbloggarna. World Citizen Lydmar Hotel, Stockholm by Nudeatelje_Verycamilla.Designbloggarna.Foto: Johan Nilsson.