Om oss

Yrkesbana inom journalistik, information, kommunikation och marknadsföring sedan många år, med inriktning på inredning och design. Jag har ett hjärta som brinner för kultur och möten mellan människor. Mitt intresse för det gestaltade rummet och rumslighet upptäckte jag som 17-åring då jag arbetade som Au Pair i Paris hos en arkitektfamilj. Jag utbildade mig till kostymör och blev scenografassistent. Jobbade så småningom som kostymör med film- och tv-produktion och under ett par års tid. När mina barn var små startade jag eget och hade många uppdrag i reklambranschen som frilansande projektledare och inspicient. Jag arrangerade bilder, castade modeller och servade fotografer och reklambyråer för reklamproduktioner. Jag fick uppdrag för inredningsmagasin och kom så småningom in i PR-branschen. I dag arbetar jag med inredningsuppdrag och styling, textproduktion av artiklar och inlägg för magasin, digitala och social medier med SEO-anpassning.

Sedan ett antal år driver jag bloggen www.verycamilla.se, som ingår i bloggportalen, designbloggarna.se. Designbloggarna är inte först med det senaste inom inredning, men engagerade och ganska tydliga i resonemang om hållbar, personlig inredning och branschen.

Jag har ett stort nätverk inte minst med kollegor som jag samarbetar med i större projekt. Tack vare lång erfarenhet har jag en gedigen kompetens kring kommunikation, varumärken och varumärkesbyggande, som ger mätbara resultat för mina uppdragsgivare.

Vill du veta mera, eller kan jag hjälpa dig och ditt företag? Slå mig en signal så tar vi gärna ett förutsättningslöst möte?